خانه / اخبار اسلایدر / رییس مر کزآموزشی درمانی امام خمینی(ره)ساری مطرح کرد:

رییس مر کزآموزشی درمانی امام خمینی(ره)ساری مطرح کرد:

علت مرگ مادر باردار ساروی واقدامات درمانی انجام شده دربیمارستان امام خمینی (ره)ساری.

رییس بیمارستان امام  خمینی (ره)ساری علت مرگ مادرباردار ساروی واقدامات انجام شده دراین مرکزآموزشی درمانی راتشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی درمانی امام خمینی(ره)ساری  دکتر میثاق شفیع زاد رییس بیمارستان امام خمینی(ره)ساری گفت: بیمار مادری باردار۲۸ ساله ۳۷ هفته باردار که باعلائم خارش بارداری درساعت ۱۰:۴۰دقیقه روزشنبه مورخ۱/۸/۹۵ به بخش اورژانس مامایی این مرکزمراجعه نموده ودربخش اورژانس مامایی مرکز بستری شدند.

رییس مرکزآموزشی درمانی  امام  خمینی (ره)ساری یادآورشد: درروزسوم بستری باتوجه به توصیه انجام شده همکاران گوارش وقلب ونظر همکاران متخصص زنان وزایمان برای بیمار زایمان طبیعی توصیه شد که انجام گرفت پس از زایمان باتوجه به مسائل قلبی بیمار متاسفانه علیرغم تلاشهای دو گروههای تخصصی فوت شد. وبه همین دلیل بلافاصله جلسه فوریتی جهت بررسی علل فوت بیمار باحضور همکاران گروه زنان وزایمان گروه بیهوشی-گروه داخلی گروه جراحی -گروه قلب معاون درمان -معاون آموزشی واینجانب  دربیمارستان تشکیل گردید  .ودرنتیجه باتوجه به بررسی های انجام شده  و وجودسابقه قلبی بیمار توصیه به بررسی بیشتر وپزشکی قانونی ونمونه برداری ازکشف علت مرگ شدند.به همین علت جلسه ای هم در ستاد مرکزی دانشگاه باحضور همکاران مربوطه تشکیل شد وعلت آن بررسی گردید وبا بررسی های انجام شده وشرح حال پرونده بیمار پرونده به معاونت درمان دانشگاه وپزشکی قانونی  ارجاع شد ومنتظر پاسخ پزشکی قانونی برای بررسی علت مرگ مادرباردار هستیم.