خانه / اخبار اسلایدر / قائم مقام بیمارستان امام خمینی(ره)ساری خبر داد

قائم مقام بیمارستان امام خمینی(ره)ساری خبر داد

انتقال ۱۲ مصدوم از یک سانحه تصادف در ساری به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

قائم مقام بیمارستان امام خمینی(ره) ساری گفت: تنها از یک سانحه تصادف در ساری ۱۲ مصدوم به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) ساری میزان مراجعات به بخش اورژانس آموزشی درمانی روز به روز در حال افزایش است.

به طوریکه در یک حادثه که ۱۶ مصدوم داشت، ۱۲ مصدوم این حادثه به این بیمارستان منتقل شد.

مسئولان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی از انحراف مینی‌بوس در یکی از راه‌های فرعی مرکز استان خبر داده بودند.

پس از پیگیری از مسئولان اورژانس مشخص شد که ۱۲ مصدوم این حادثه به مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) منتقل شدند در همین ارتباط گفت و گو کردیم با قائم مقام بیمارستان امام خمینی (ره) ساری دکتر نجفی کوتنائی که اقدامات انجام شده برای این مصدومان را اینگونه تشریح کرد.

قائم مقام بیمارستان امام خمینی(ره) ساری اظهار کرد:۱۲مصدوم این حادثه به این مرکز منتقل شدند،که متاسفانه به دلیل وخامت حال یکی از مصدومان این فرد با وجود پیگیری‌های درمانی فوت کرد.

وی بیان کرد: سه نفر از مصدومان به بخش آی‌سی‌یو، سه نفر دیگر برای پیگیری ویژه درمانی به اتاق عمل و بقیه مصدومان در مرکز برای پیگیری درمانی تحت نظر قرار دارند.

قائم‌مقام بیمارستان امام خمینی (ره) ساری تصریح کرد: با ورود مصدومان حادثه به این مرکز بر تعداد نیروهای اورژانس اضافه شد که تلاش کردیم در مدت زمان کوتاه اقدامات درمانی بر روی بیماران انجام شود.

نجفی‌کوتنایی خاطر نشان کرد: از ۱۲ نفر پذیرش شده در این مرکز درمانی ۱۰ نفر خانم و دو نفر مرد بودند.

همین بار مراجعات نشان می‌دهد که تمایل برای استفاده از ظرفیت اورژانس این مرکز زیاد است، به همین دلیل طرح افزایش بنای اورژانس در دستور کار قرار گرفت و قرار است با پیگیری‌های ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رئیس مرکز آموزش درمانی امام خمینی(ره) ساری اعتبار اجرای این طرح پیگیری و تامین شود.