خانه / اخبار اسلایدر / مراسم جشن میلاد حضرت رسول(ص) در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری برگزار شد

مراسم جشن میلاد حضرت رسول(ص) در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) ساری مراسم جشن میلاد حضرت رسول(ص) با استقبال بسیار مناسب کارکنان در نمازخانه این مرکز برگزار شد.

حجت‌الاسلام حدادی در این مراسم اظهار کرد: حضرت محمد(ص) تحول اساسی در جهان اسلام ایجاد کرد و با دعوت مردم به دین اسلام رویکرد جدیدی در زندگی انسان‌ها تعریف کرد.

وی اضافه کرد: رویکردی که مبنای و ریشه الهی دارد و زمینه ساز سعادت بشر در دنیا و آخرت می‏شود، همه اصولی که در این اسلام قرار دارد، زمینه ساز رشد و شکوفائی برای بشر را به همراه دارد.

این استاد حوزه با اعلام اینکه دین اسلام برای همه مراحل زندگی انسان برنامه دارد، افزود: اسلام به زندگی بشر رنگ و جلاء ویژه‌ای بخشید و برای سعادت و رستگاری بشر آئین نامه ویژه‌ای تعریف کرد.

وی خاطر نشان کرد: سعادت و رستگاری بشر تنها در گروه اطاعت از دین مبین اسلام است، به همین دلیل افراد پرهیزکار مشکلات چندانی در زندگی ندارند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) ساری همزمان با این مراسم برگزاری مسابقه فرهنگی ویژه ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) نیز برگزار شد.

در این مراسم بیش از ۱۰۰ نفر از پرسنل بیمارستان شرکت کردند و مقرر شد که به افراد برتر شرکت کننده در این مسابقه توسط رئیس مرکز آموزشی درمانی هدایایی اهداء شود.‎IMG_5633IMG_5621IMG_5634