خانه / اخبار اسلایدر / با حضور پرسنل اداری و درمانی بیمارستان امام خمینی(ره):

با حضور پرسنل اداری و درمانی بیمارستان امام خمینی(ره):

مراسم وفات حضرت فاطمه معصومه(س) در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره)ساری مراسم وفات حضرت فاطمه معصومه(س) با حضور پرسنل این مرکز آموزشی درمانی در نماز خانه این مرکز برگزار شد.

در این مراسم که با حضور پرسنل درمانی و اداری برگزار شد، بر ضرورت توجه و حرکت در مسیر ائمه اطهار تاکید شد.

حجت الاسلام اندرخوار استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم اظهار کرد: برای رسیدن به قرب‌ الهی باید به صورت تمام و کمال از فرامین و دستورات اسلامی پیروی کنیم.

وی تصریح کرد: یکی از دلائلی که ائمه اطهار در تمام طول تاریخ ماندگار شدند و منویات آنها در حال حاضر مورد توجه مردم قرار می‎گیرد، اطاعت پذیری آنها در برابر اوامر و دستورات الهی بود.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: یکی از راههای تقرب در برابر خدا تسلیم بودن در برابر دستورات الهی است که ائمه اطهار این موضوع را به صورت جدی در برنامه کاری خویش قرار دادند.

اندرخورا با اعلام اینکه انسان باید به فکر آخرت خویش باشد، افزود: اگر به منویات دینی عمل کنیم نیازی به ترس از آخرت نیست.

وی با اشاره به بخش اول وصیت نامه امام راحل که فرمودند”با دلی‌ آرام‌ و قلبی‌ مطمئن‌ و روحی‌ شاد و ضمیری‌ امیدوار به‌ فضل‌ خدا از خدمت‌ خواهران‌ و برادران‌ مرخص‌، و به‌ سوی‌ جایگاه‌ ابدی‌ سفر می‌کنم‌” یادآور شد: امام راحل به دلیل اعتقاد قلبی و عملی که به اقدامات انجام شده خویش داشت، پا در مسیر آخرت  قرار داد.

این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: وقتی انسان با یقین تقرب به خدا پیدا کند و جلب رضایت الهی را در دستور کار خویش قرار دهد، در آخرت هم مشکلی برایش ایجاد نمی شود.

وی در ادامه  با اعلام اینکه حضرت فاطمه(س) کرامات زیادی داشت، افزود: بسیاری از علمای بزرگ اسلام به واسطه محبت این کریمه اهل بیت به درجه عرفانی بسیار بالائی دست پیدا کردند.

اندرخوار در پایان چند نمونه از کرامات حضرت فاطمه معصومه(س) را تشریح کرد.

درپایان مراسم از کلیه شرکت کنندگان در این مراسم پذیرایی بعمل آمد.