خانه / اخبار اسلایدر / در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری:

در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری:

مراسم روز پرستار با حضور دانش آموزان فرزانگان ساری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره)ساری تعدادی ازدانش آموزان دختر مدرسه ابتدائی فرزانگان ساری صبح امروز با حضور در این مرکز آموزشی درمانی با اهدا شاخه گل از خدمات پرستاران این بخش تقدیر کردند.

دانش آموزان دخترانه فرزانگان ساری با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز درمانی از نزدیک در جریان بخشی ازخدمات جامعه پرستاری در این مرکز قرار گرفتند.

مراسم جشن با حضور دانش آموزان این مدرسه ابتدائی از دیگر برنامه‌های دانش آموزان دخترانه ساری در این مرکز بود.

بخشی از اقدامات پرستاران این مرکز آموزشی توسط یکی از پرستاران تشریح شد و دانش آموزان سوالات خویش در حوزه پرستاری را مطرح و در پایان دانش آموزان اعلام کردند که آماده هستند که تحصیلات عالی خویش را در رشته پرستاری پیگیری کنند.

مسئولان سازمان دانش آموزی دختران ساری از اقدامات بخش پرستاری این مرکز و نیز روابط عمومی این مرکز به جهت برنامه ریزی برای حضور دانش آموزان در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری تقدیر کردند.