خانه / اخبار عمومی / همزمان با سفر رئیس جمهور به مازندران:

همزمان با سفر رئیس جمهور به مازندران:

تجهیزات سی تی اسکن و فلوروسکوپی بیمارستان امام خمینی(ره)ساری تجهیز می‌شود

رئیس مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری گفت: همزمان با سفر رئیس جمهور به مازندران تجهیزات سی تی اسکن و فلوروسکوپی بیمارستان امام خمینی(ره) ساری با اعتباری بیش از چهار و نیم میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.IMG_0774

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره)ساری دکتر میثاق شفیع‌زاد گفت: دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس از شرکت زیمنس آلمان خریداری کردیم که این دستگاه قابلیت انجام همه سی‌تی اسکن‌های اسپیرال و اندامها را دارد.

وی اضافه کرد: با شروع فعالیت این دستگاه امکان بازسازی تصاویر و سی‌تی آنژیو نیز قابل انجام است.

دکتر شفیع زاد با اعلام اینکه قبل از خرید و نصب این دستگاه زمان نوبت دهی به بیماران به مدت طولانی انجام می‌شد که در بعضی اوقات بدلیل مراجعه زیاد بیماران از سایر مراکز به این مرکز امکان ارائه خدمات به مراجعان وجود نداشت در حال حاضر باخرید ونصب این دستگاه امیدواریم این مشکل برطرف گردد.

رئیس مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره)ساری با بیان این مطلب افزود: دستگاه فلوروسکوپی هزار ملی آمپر دیجیتال با قابلیت انجام کلیه رادیوگرافی‌های تخصصی را دارد.

دکتر شفیع زاد گفت: با خرید این دستگاه امکان رادیوگرافی‌های تخصصی، مانند معده، روده و دستگاه گوارش و همچنین آنژیوگرافی اندام‌ها با کاهش زمان معطلی بیماران انجام می‌شود.photo_2017-04-12_10-02-50photo_2017-04-12_10-02-09