خانه / اخبار اسلایدر / معاون بیمارستان امام خمینی(ره) ساری:

معاون بیمارستان امام خمینی(ره) ساری:

تعداد تخت های آی سی یو بیمارستان امام خمینی افزایش می‌یابد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) ساری، رضا نجفی کوتنائی در جمع خبرنگاران درباره اقدامات انجام شده برای اجرای طرح توسعه در این مرکز آموزشی خبر داد.

وی تصریح کرد: با انتقال تخت‌های دیالیز از بیمارستان به مرکز دیالیز شهروند ساری زمینه برای طرح‌های توسعه‌ای فراهم شد و برای بیماران اورژانسی دیالیز این مرکز چهار تخت پیش‌بینی کردیم که در موقع نیاز در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

معاون توسعه و پیشتیبانی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)ساری خاطر نشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده ۳۶۰ متر به فضای  آی سی یو این مرکز اضافه می شود.

دکتر نجفی اعلام اینکه در طرح توسعه بخش آی سی یو ۱۴ تخت به تعداد تخت‌های این بخش اضافه می‌شود،گفت: با راه اندازی این بخش تعداد تخت‌های ای سی یو این مرکز آموزشی درمانی به ۴۰ تخت می‌رسد.

نجفی اعتبار اختصاص داده شده برای اجرای این طرح را بیش از ۵۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: عملیات بهره برداری از این تخت ها اواسط خردادماه شروع می شود.

وی با اعلام اینکه طرح توسعه بخش آی وی اف نیز در برنامه ریزی سازمان ما قرار گرفت، بیان کرد: ۲۰۰ متر به فضای آی وی اف این مرکز اضافه می شود و تا یک ماه دیگر به بهره برداری می رسد.