خانه / اخبار اسلایدر / پس از تایید خدمات بیمارستان امام خمینی (ره)توسط ارزیابان وزارت بهداشت:

پس از تایید خدمات بیمارستان امام خمینی (ره)توسط ارزیابان وزارت بهداشت:

پس از تایید خدمات بیمارستان امام خمینی (ره)توسط ارزیابان وزارت بهداشت:IMG_6674

رئیس مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) از خدمات پرسنل این مرکز آموزشی درمانی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری دکتر میثاق شفیع زاده پس از تایید اقدامات خوب پرسنل این مرکز  توسط ارزیابان وزارت بهداشت در طرح اعتبار بخشی از خدمات همه کارکنان این مرکز تقدیر کرد.

دکتر شفیع زاد پس از اتمام فعالیت ارزیابان وزارت بهداشت با حضور در همه بخش‌های این مرکز از همه پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) به جهت ارائه خوب خدمات که مورد قبول ارزیابان وزارت بهداشت قرار گرفت  تقدیر کرد.

رئیس مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری با تقدیم لوح تقدیر برای همه همکاران این مرکز اعلام کرد: اعتبار بخشی بیمارستانی معیار جامع از سنجش اهداف کیفی و کمی در نحوه ارائه خدمات سلامت بوده  که بی‌شک نیل به این اهداف ارزشمند بدون مشارکت پذیری و کارگروهی امکان پذیر نیست.

دکتر شفیع زاد در ادامه خاطر نشان کرد: اینجانب تلاش‌های بی‌دریغ و دلسوزانه تان را برای برداشتن گام های استوار در مسیر بهبود کیفیت که تجلی آن در اعتبار بخشی جدید این مرکز نمود یافته است ارج نهاده و مراتب قدردانی و سپاس خود و تیم مدیریتی این مرکز را با تقدیم این لوح ابراز می‌دارم.

رئیس مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری در پایان خاطر نشان کرد: امید است تداوم این امر مهم باعث رضایت پرودگار بزرگ و خشنودی بیماران شود.IMG_6680