خانه / اخبار عمومی / توسط فوق تخصص جراحی سرطان:

توسط فوق تخصص جراحی سرطان:

تومور ۹ کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله با موفقیت خارج شد.

فوق تخصص جراحی سرطان پس از جراحی پنج ساعته موفق شد تومور ۹ کیلوئی از بدن خانم ۶۰ ساله را خارج کند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) ساری، دکتر محمد غفاری فوق تخصص جراحی سرطان موفق به برداشت تومور ۹ کیلوئی از شکم بیمار ۶۰ ساله شد.photo_2017-06-13_10-37-26

این فوق تخصص جراحی سرطان با اشاره به امکانات مناسبی که در این مرکز آموزشی درمانی وجود دارد،اظهار کرد: با پیگیری ریاست محترم بیمارستان و همچنین همراهی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی مازندران زمینه مساعد برای انجام عمل‌های جراحی بزرگ در این مرکز فراهم شد.

وی یادآور شد: این جراحی به مدت پنج ساعت طول کشید ولی با توجه به تجهیزات مناسب و حضور همکاران دلسوز و همراه در بخش آنکوسرجری عمل‌های جراحی سنگین‌تری در این مرکز انجام شد.

دکتر غفاری خاطر نشان کرد: این بیمار در سایر مراکز درمانی مورد پذیریش قرار نگرفت ولی به مدد وجود امکانات مناسب و تیم همراه بیمار در بخش آنکوسرجری پذیرش و تحت عمل جراحی قرار گرفت و با مراقبت‌های  مناسب پس از عمل ترخیص شد.

وی با اعلام اینکه تومور این بیمار ۹ کیلو به قطر حدود ۳۰ سانتیمتر است، افزود: تومور برای آزمایش‌های بعدی به آزمایشگاه منتقل شد.

دکتر غفاری همچنین از خدمات پرسنل بخش آنکوسرجری به دلیل مراقبت‌های پس از عمل تقدیر کرد و گفت: تلاش‌های همکاران پزشک پس از مراقبت‌های مناسب به ثمر می‎نشیند.IMG_6534IMG_6538